Încălzirea prin pardoseală şi centralele Immergas

Dacă sunteţi în căutarea celei mai bune centrale pe gaz, trebuie să ştiţi că nu este suficient să luaţi în considerare doar preţul acesteia sau review-urile primite, deoarece acest aparat trebuie să corespundă în principal necesităţilor dumneavoastră. De aceea trebuie să ţineţi cont de brandul centralei pe gaz, iar Immergas vă poate garanta că banii investiţi nu vor fi pierduţi deoarece produsele Immergas vă vor satisface toate nevoile.

Despre Immergas şi trendurile în sezonul 2017-2018

Trebuie să ştiţi că Immergas este o companie de top din Italia care se ocupă atât cu fabricarea, dar şi cu comercializarea centralelor termice cu condensaţie. Succesul acestei companii se datorează în principal modelelor de încălzire tradiţională pe gaz care au apărut pe piaţă în anul 2002 şi care au depăşit aşteptările cumpărătorilor de pretutindeni. Astăzi, tot mai mulţi clienţi preferă produsele Immergas cu condensare care ajută la reducerea considerabilă a consumului de gaz şi a facturii de apă cu aproximativ 35%. De asemenea, trebuie să luaţi în considerare dimensiunile spaţiului de locuit, numărul de calorifere şi dacă doriţi să aveţi încălzire prin pardoseală.

Încălzirea prin pardoseală

Sistemul de încălzire prin pardoseală este un sistem complex de conducte montate în interiorul podelei (acoperite cu şapă) şi care sunt conectate la o centrală termică. Aceasta este o tehnologie extrem de eficientă datorită faptului că în încăperi căldura se distribuie de jos în sus. Drept urmare, costurile scad cu până la 40% atât pentru facturile de gaz, dar şi la electricitate. Un avantaj mare pe care îl are încălzirea prin pardoseală este că vă dă posibilitatea să vă măriţi spaţiul locuibil, întrucât veţi putea elimina caloriferele şi alte aparate de încălzire din interiorul casei. Este metoda ideală de încălzire cu care veţi putea înlocui tradiţionalele calorifere.

Încălzirea prin pardoseala şi centralele Immergas

Acest sistem de încălzire a locuinţei necesită instalarea unui circuit de conducte prin care circulă apă caldă. Pe lângă acest sistem, veţi avea nevoie de o centrală termică performantă construită pentru a efectua acesta circulaţie a apei calde prin pardoseala casei. Immergas vă pune la dispoziţie o serie de centrale termice care vă vor satisface nevoile pe deplin şi vor menţine casa la o temperatură confortabilă pe timpul anotimpurilor răcoroase. Centralele Immergas din familia HERCULES sunt destinate special pentru a efectua încălzirea prin pardoseală. O caracteristică specială a acestor centrale termice este faptul că au un boiler mai mare decât centralele tradiţionale pe gaz, pentru a putea face faţă fluxului mare de apă  necesar încălzirii prin pardoseală. În încheiere, trebuie să ştiţi că centralele termice de la Immergas sunt o investiţie sigură care vă va îmbunătăţi viaţa considerabil şi vă va ajuta să aveţi parte de confortul optim în casa dumneavoastră.