Sisteme de funcţionare în cascadă

Atunci când trebuie să încălziţi o locuinţă mai mare sau un spaţiu comercial, este posibil ca o singură centrală termică să nu fie de ajuns. Drept urmare, veţi avea nevoie de o soluţie mai elaborată formată dintr-un sistem complet care să facă faţă cu succes tuturor nevoilor pentru apă caldă menajeră şi încălzire.

Sistemul de funcţionare în cascadă

Va trebui să luaţi în calcul toate aspectele economice, siguranţa şi fiabilitatea pentru încălzire. De aceea, soluţia optimă în aceste cazuri este utilizarea centralelor termice Immergas legate în cascadă. Immergas furnizează echipamente de încălzire termică care pot fi conectate în cascadă şi care reprezintă o soluţie excelentă atât pentru locuinţele mai generoase, cât şi pentru clădirile cu dimensiuni mai mari. În plus, centralele Immergas sunt extrem de competitive din punct de vedere al raportului calitate-preţ şi sunt ideale pentru utilizatorii care îşi doresc un sistem de încălzire foarte economic, fiabil şi cu un design foarte atrăgător.

Tehnologia utilizată şi trăsăturile tehnice ale centralelor Immergas

Cea mai nouă şi eficientă tehnologie utilizată în domeniul încălzirii este condensaţia. Acest principiu observat foarte des în natură a ajutat la dezvoltarea unor noi sisteme revoluţionare de încălzire. Drept urmare, centralele Immergas sunt capabile să recupereze o mare parte din energia latentă existentă în gazele de ardere. Aceste centrale funcţionează la un tiraj forţat şi pot atinge o eficienţă supraunitară la temperaturi ce asigură condensarea de până la 107,2% (un circuit de 50 grade Celsius tur şi 30 grade Celsius retur). În plus, compania italiană înţelege importanţa fiabilităţii şi de aceea modulul de condensare este format exclusiv din inox, pentru o rezistenţă mai bună.

Centrale termice Immergas care funcţionează în cascadă

Aveţi la dispoziţie o gamă variată de modele de centrale pe care le puteţi achiziţiona. În general, centralele termice murale au puteri mici şi medii, de 24-32 kW, iar preţul este unul extrem de accesibil oricărui buget. Gama Victrix Zeus Superior include ca sistem de încălzire un boiler cu capacitate de 54l, care este încorporat în centrala termică. Centralele din gama Immergas Victrix Pro, cu puteri de 35, 55, 80, 100 şi 120 kW, pot fi montate în cascadă pentru a oferi o putere sporită. Acestea pot fi folosite atât pentru locuinţele mai mari, dar şi în spaţii comerciale sau rezidenţiale. Aceste centrale sunt şi extrem de eficiente din punct de vedere al energiei consumate. În funcţie de nivelul de căldură necesar, într-un grup de centrale termice Immergas vor funcţiona concomitent una, două, trei sau mai multe centrale în funcţie situaţia de data.