Immergas de 15 ani în România

Immergas este o companie italiană specializată în proiectarea, dezvoltarea şi fabricarea de centrale termice. Această companie este activă pe piaţa electrocasnicelor de mai bine de 50 de ani, iar pe lângă inovaţia şi calitatea decare dă dovadă, Immergas este recunoscută pentru eficienţa energetică extraordinară a aparatelor, eficienţa de consum, randamentul crescut, măsurile de siguranţă, designul compact şi emisiile poluante minimale.

Immergas Italia

Compania Immergas a fost fondată în anul 1964 în Breaslo (Regiunea Emilia) de către Romano Amadei, Giuseppe Carra şi Gianni Biacchi care au dorit să inventeze cel mai puternic motor la vremea respectivă. În anul 1965 ei au construit primul boiler. Immergas este astăzi specializată în principal în construcţia şi proiectarea de centrale termice. De-a lungul timpului compania s-a dezvoltat devenind în anul 2002 cea mai importantă companie producătoare de centrale termice, pentru ca în anul 2004 să aibă o cifră de afaceri ce a depăşit 200 milioane de Euro. În fiecare an compania produce peste 300.000 de produse, dintre care în jur de 240.000 sunt produse în Italia. Astăzi fabricile Immergas găzduiesc peste 600 de angajaţi care ajută la producerea celor 130 de modele existente pe 10 linii de producţie. Recent, Immergas a mai deschis o fabrică în Slovacia (în Poprad) unde are 3 linii de producţie pe care sunt asamblate 5 modele de centrale. Immergas operează astăzi în ţări precum: Chile, Argentina, Algeria, Portugalia, Spania, Irlanda, Tunisia, Austria, Slovenia, Belgia, Serbia, Cehia, Azerbaidjan, Palestina, Israel, Noua Zeelandă, Iran, Australia, şi bineînţeles România.

Immergas România

De 15 ani, Immergas oferă clienţilor din România cele mai bune soluţii de încălzire a locuinţei. Din momentul în care a intrat pe piaţă în 2002, Immergas a făcut parte dintre cei mai importanţi producători de centrale termice. De-a lungul timpului, în ciuda concurenţei acerbe, Immergas şi-a păstrat poziţia în piaţă cu ajutorul celui mai bun raport calitate-preţ. Immergas România, ca reprezentant al celui mai important producător de centrale termice din Italia, pune la dispoziţie clienţilor un portofoliu de peste 60 de modele de centrale şi peste 4000 de articole (+piese de schimb). Immergas se distinge prin calitatea ridicată a produselor oferite şi prin eficienţa serviciilor furnizate în cele peste 600 de centre de Asistenţă Tehnică Autorizată. Puteţi alege o centrală termică Immergas şi veţi beneficia de un produs alcătuit din piese şi componente de cea mai bună calitate. Bucuraţi-vă de cel mai ridicat grad de confort cu ajutorul centralelor Immergas.