Immergas şi protecţia mediului

Immergas este un producător de centrale termice cu sediul central în Italia. De mai bine de 50 de ani, această companie a dezvoltat, proiectat şi produs noi sisteme inovative de încălzire a apei şi a locuinţei. Fondată în 1964, compania Immergas este specializată în construcţia de centrale termice pe gaz. Astăzi, compania se află într-un continuu proces de expansiune şi cercetare a celor mai performante metode de încălzire ale locuinţei. Dar Immergas este mult mai mult decât un simplu fabricant: este o companie cu ciclu complet.

Proiectare internă pentru beneficii multiple

Immergas îşi proiectează produsele în propriul său Centru de Cercetare şi Dezvoltare, pentru a se asigura că dumneavoastră vă bucuraţi întotdeauna de cele mai performante produse. Datorită beneficiilor pe care le oferă, Immergas se bucură de aprecieri atât din partea clienţilor, cât şi din partea distribuitorilor. Printre avantajele cele mai des menţionate de utilizatori se află consumul extrem de scăzut al combustibilului folosit, randamentul crescut, designul compact, şi în mod special măsurile de siguranţă şi ecologie.

Combustibilul folosit şi randamentul ridicat al centralelor

Centralele termice pot funcţiona cu gaz metan, gaz petrolifer lichefiat, electricitate sau combustibil solid precum lemnul. Însă cele mai eficiente sunt centralele termice cu condensare de la Immergas a căror putere este folosită în cel mai bun mod. Eficienţa centralelor poate să depindă de spaţiul încălzit, tipul de izolaţie şi de preferinţele fiecărui utilizator. De aceea Immergas îţi pune la dispoziţie modele de centrale cu puteri de 24kW, 28kW, 30kW, 35-37kW, 40-45kW şi 60-65kW astfel încât fiecare client să îşi poate satisface nevoile. Dar indiferent de puterea centralei şi spaţiul pe care îl încălzeşte, centralele au un randament ridicat cu un consum scăzut de energie şi o emisie de agenţi poluanţi extrem de scăzută.

Protecţia mediului – Immergas pune accent pe natură şi mediul înconjurător

Una din problemele secolului 21 este încălzirea globală. De aceea Immergas a dezvoltat centrale termice care au un nivel extrem de scăzut de agenţi poluaţi (NOx şi CO), astfel încât efectul pe care îl au acestea asupra mediului înconjurător să fie minim. Majoritatea centralelor sunt încadrate în clasa 5 de eficienţă a emisiilor NOx conform Standardelor Europene. Toate acestea sunt rezultatele Centrului de Cercetare şi Dezvoltare care pune accent pe protejarea naturii. Atunci când se proiectează modele noi, consumul de energie este principalul pilon, întrucât mai puţin combustibil folosit înseamnă mai puţine emisii poluante. Astfel, spre deosebire de alte tipuri de centrale termice, Immergas a reuşit să reducă consumul cu până la 30%. Puteţi achiziţiona o centrală termică de la Immergas cu încredere pentru a vă bucura de un confort ridicat fără a mai fi nevoie să vă stresaţi cu consumul ridicat de gaz sau în legătură cu poluarea rezultată.