Centralele Victrix Superior 32, Victrix Pro şi Victrix Tera

Pentru încălzirea locuinţei trebuie să ţinem cont în special de temperatura dorită, de gradul de izolare al pereţilor la exterior şi de rezistenţa termică a pereţilor la interior, de mărimea geamurilor şi a uşilor şi de amplasarea geografică. În acest articol veţi afla mai multe despre gama de centrale de la Immergas şi cum ar putea o centrală Immergas să se integreze perfect în locuinţa dumneavoastră.

Victrix Superior 32

Această centrală termică în condensaţie este extrem de eficientă, fiind capabilă să reducă cu până la 30% costurile de energie faţă de modelele tradiţionale. Victrix Superior iese în evidenţă datorită tehnologiei de ultimă generaţie folosită în dezvoltarea şi construcţia sa. Noul sistem electronic de comandă vă permite să adaptaţi puterea de furnizare la cerinţele instalaţiei, garantând un confort termic sporit la un regim adecvat al instalaţiei. Datorită cazanelor murale în condensaţie, pompei de circulaţie şi supapei, centralele Victrix Superior de la Immergas pot fi folosite individual sau în cascadă, fiind capabile să încălzească orice tip de locuinţă. În plus, aceasta centrală termică este foarte puţin poluantă, făcând parte din cele mai puţin poluante modele conform normativelor Uniunii Europene (clasa 5 pentru emisii poluante – UNI EN 297 şi UNI EN 483).

Victrix Pro

Datorită caracterului modular şi a puterii utile ridicate, centrala Victrix Pro de la Immergas este soluţia ideală de încălzire atât pentru clădiri rezidenţiale, dar şi comerciale. Dimensiunea redusă şi noul design o recomandă şi pentru aplicaţii domestice individuale. Aceste caracteristici fac ca centralele Victrix Pro să fie perfecte pentru furnizarea energiei termice în orice fel de clădire nouă sau reabilitată, având şi posibilitatea de a le conecta la surse de energii regenerabile (ex: energie solară). Cercetările îndelungate şi dezvoltarea unor noi tehnologii revoluţionare în domeniu au permis extinderea câmpului de modulare de la 10% la 100% din totalul de putere termică. De asemenea, toate centralele pot funcţiona la fel de eficient cu GPL sau gaz natural. Victrix Pro este încadrată din punct de vedere al emisiilor poluante în clasa 5, iar impactul asupra mediului este redus la minim.

Victrix Tera

Gama Tera de centrale Immergas este modelul ideal pentru utilizatorii dornici de calitate şi simplitate. Acest model beneficiază de un sistem de ardere cu preamestec total, specific centralelor cu condensare, care vor reduce considerabil consumul de combustibil folosit. În plus, datorită designului extrem de compact, centrala Victrix Tera este extrem de uşor de integrat, atât în instalaţiile noi, precum şi ca înlocuitor al unui aparat uzat. Centrala este uşor de controlat şi reglat datorită display-ului LCD şi este încadrată în clasa 6 din punct de vedere al emisilor poluante, cea mai eficientă clasa conform Standardelor Europene.